Ook tijdens de kerstvakantie alle rust en ruimte om te genieten op De Hoge Veluwe

Zaterdag 18 december 2021

Ook de komende tijd heten we u van harte welkom in het Park. Met ruim 5.400 hectare aan diverse landschappen is er voldoende ruimte voor iedereen om in alle rust te genieten. Zoals onze demissionair premier Mark Rutte al zei tijdens de persconferentie; frisse lucht is belangrijk, kom lekker naar buiten om te wandelen of te fietsen. Houd rekening met elkaar en houd u aan de maatregelen, dan is het Park veilig en toegankelijk voor iedereen.

Ga er op uit
Tijdens de gezellige kerstperiode zijn er in het Park nog voldoende dingen die wel door kunnen gaan. U kunt bijvoorbeeld de interessante nieuwe buitenexpositie 100 jaar Moeflon  bezoeken, deze is in de buitenlucht en elke dag vrij toegankelijk. U vindt de start van de expositie linksvoor het Museonder.

Kijk hier voor alle horeca-afhaalpunten

Click & collect

De Parkwinkel is geopend voor click&collect, lees hier meer over hoe het werkt:

Click & collect bij de Parkwinkel

Toiletten
Alle regulier voor bezoekers toegankelijke gebouwen zijn gesloten, met uitzondering van de toiletten:

  • in het Park Paviljoen
  • bij het Museonder
  • bij het Jachthuis Sint Hubertus
  • bij Theehuis De Kemperberg

Speur- en wandeltochten
Bij de infobalie van het Park Paviljoen zijn allerlei leuke speur- en wandeltochten te vinden, voor jong en oud. Een ideale manier om het Park te ontdekken. Kies bijvoorbeeld de fantasierijke Lepelkoenspeurtocht en ga op zoek naar deze boswezentjes die onder de grond wonen. Kom meer te weten over de dieren in het Park met de Moeffie Ontdekkingstocht of kies voor de Suske en Wiske Avonturentocht op één van de 1.800 Witte Fietsen.

Met de kinderen naar het Park

Cadeautje: kinderen krijgen 50% korting op een entreekaartje!
Deze Kerst hebben kinderen een extra lange vakantie en wij willen graag alvast de eerste kerstcadeautjes geven. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen tussen nu en 10 januari 2022 aan de kassa 50% korting op een entreeticket. Kijk hier voor meer informatie.