Kom in de verlengde kerstvakantie met korting naar het Park

Vrijdag 17 december 2021

Deze kerst krijg je een extra lange vakantie en wij willen je graag alvast je eerste kerstkadootje geven. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen tussen nu en 10 januari 2022 aan de kassa 50% korting op een entreeticket. 

Zaag je eigen Kerstboom (t/m 24 december, eind 2022 opnieuw!)
De ultieme kerstgedachte; midden in het bos je eigen boom uitzoeken en omzagen, daarna gezellig een kop warme chocolademelk drinken, en dat allemaal terwijl tegelijkertijd de natuur een handje geholpen wordt. Want het kerstbomen zagen is niet alleen een leuk gezinsuitje, je draagt ook daadwerkelijk actief bij aan ons natuurbeheer. De dennenbomen groeien namelijk op de unieke, open stuifzandgebieden van het Park. Als de bomen daar niet verwijderd worden, zal dit bijzondere landschap dichtgroeien en verdwijnen. 

Klik hier voor meer informatie en voor het reserveren van een gratis tijdslot:

zaag je eigen kerstboom

Het verlichte Jachthuis (t/m 15 december, eind 2022 opnieuw!)
Als je aan het einde van de middag nog in het Park bent kun je misschien langs het Jachthuis rijden. Op de dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag verlichten we dan het gehele Jachthuis tussen half vijf en half zes. Het normaal al indrukwekkende Jachthuis Sint Hubertus lijkt dan nog mooier. Klik hier voor meer informatie en alle data:

het verlichte jachthuis

Speur- en wandeltochten
Bij de infobalie van het Park Paviljoen zijn allerlei leuke speur- en wandeltochten te vinden, voor jong en oud. Een ideale manier om het Park te ontdekken. Kies bijvoorbeeld de fantasierijke Lepelkoenspeurtocht en ga op zoek naar deze boswezentjes die onder de grond wonen. Kom meer te weten over de dieren in het Park met de Moeffie Ontdekkingstocht of kies voor de Suske en Wiske Avonturentocht op één van de 1.800 Witte Fietsen.

Met de kinderen naar het Park