Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Word Vriend van de Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is in niets te vergelijken met de andere natuurgebieden.  Dat heeft te maken met de hoge biodiversiteit, de combinatie van natuur en cultuur en architectuur én het feit dat het hele Park -  5.400 hectare groot - privégebied is.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een particulier natuurgebied. Om die reden ontvangen wij geen jaarlijkse structurele bijdrage vanuit de overheid. Onze inkomsten, hoofdzakelijk verkregen uit entreegelden, gaan voor 85% op aan het beheer, behoud en onderhoud van de natuur. Slechts 15% kan worden geïnvesteerd in de duurzame toekomst van het Park. Dat is te weinig om de hoge kwaliteit waar het Park altijd voor bekend heeft gestaan,  voor de komende generaties te waarborgen. Daarom hebben wij uw steun heel hard nodig. Wordt u ook Vriend van De Hoge Veluwe?

Word Vriend van De Hoge Veluwe

U kunt al Vriend van De Hoge Veluwe worden vanaf 200 euro per jaar. Deze vriendschap is wederkerig; daarom heeft een Vriend recht op een aantal gratis privileges. Denk aan gratis toegang tot het Park en/of Kröller-Müller Museum, met of zonder auto, het hele jaar rond, exclusieve ontvangst bij bijeenkomsten, deelname aan groepsexcursies met natuurgids en nog veel meer. Wij hebben hiervoor verschillende pakketten samengesteld:

  • Brons: € 200 tot € 1.000 per jaar
  • Zilver: € 1.000 tot € 2.000 per jaar
  • Goud: € 2.000 en meer per jaar

Als u besluit te schenken door middel van een periodieke overeenkomst, verbindt u zich voor minimaal vijf jaar aan het geven van een door u zelf bepaald vast bedrag. Periodieke schenkingen zijn, in tegenstelling tot eenmalige schenkingen, volledig aftrekbaar bij de berekening van uw inkomstenbelasting.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.