Word Vriend van De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een -  5.400 hectare groot - particulier gebied. Om die reden ontvangen wij geen jaarlijkse structurele bijdrage vanuit de overheid. Voor de duurzame toekomst van het Park hebben wij uw steun heel hard nodig! Wordt u ook Vriend van De Hoge Veluwe?

U kunt al Vriend van De Hoge Veluwe worden vanaf 200 euro per jaar. Deze vriendschap is wederkerig; daarom heeft een Vriend recht op een aantal mooie privileges. Denk aan gratis toegang tot het Park en/of Kröller-Müller Museum, met of zonder auto, het hele jaar rond, exclusieve ontvangst bij bijeenkomsten, deelname aan groepsexcursies met natuurgids en nog veel meer. Wij hebben hiervoor verschillende pakketten samengesteld:

  • Brons: € 200 tot € 1.000 per jaar (vanaf € 16,67 per maand)
  • Zilver: € 1.000 tot € 2.000 per jaar (vanaf € 83,34 per maand)
  • Goud: € 2.000 en meer per jaar (vanaf € 166,67 per maand)

Het is mogelijk om Vriend te worden i.c.m. een periodiek schenken overeenkomst. Hierdoor heeft u recht op de maximale belastingteruggaaf. Lees hier meer

Accepteer de statistics-cookies om de video te kunnen bekijken.

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over de mogelijkheid om Vriend van De Hoge Veluwe te worden? Vul dan hieronder uw gegevens in: