Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Workshop: Wie tekent, ziet meer!

Workshops

Het dagelijks leven is vol prikkels. We leren snel te scannen op belangrijke informatie, maar misschien wel iets té snel? Misschien moeten we juist leren kijken in plaats van leren scannen. En tekenen is hiervoor een perfect middel, want ‘wie tekent, ziet meer’. 

Laat je niet voor de gek houden
Tekenen dwingt je om beter te kijken. En hoe beter je kijkt, hoe meer je ziet. ‘Ongelooflijk, dat ik dat niet eerder heb gezién’ aldus een enthousiaste deelneemster. Want juist in de natuur ligt nog veel meer schoonheid verborgen. Met haar grillige vormen, haar doorkijkjes tussen bomen en struiken en het steeds veranderende licht lopen we met het grootste gemak de meest bijzondere creaties voorbij. Met eenvoudige tekenopdrachten leert beeldend kunstenares Ingrid van Aert u op een andere manier naar de natuur kijken.

Iedereen kan het!
Deze workshop is geschikt voor iedereen die op een creatieve manier naar de natuur wil kijken. Het maakt niet uit of u een gevorderd of beginnend tekenaar bent. Het gaat in deze workshop om de oefening van het anders kijken. Ingrid neemt u mee het Park in. Met een groep van maximaal 15 personen gaat u naar een mooie locatie ergens in het Park, en klapt u de stoeltjes uit. Wilt u meer uit uzelf én uit de natuur halen? Schrijf u dan in en laat de natuur u verrassen.

Praktisch informatie

Data: vrijdag 18 mei, vrijdag 22 juni en vrijdag 7 september 2018
Locatie: verzamelen voor Bezoekerscentrum in het Park
Tijd: 10:15 uur verzamelen, 10:30 uur start, 13:00 eind
Prijs: € 29,50 (exclusief entree Park)
Reserveren verplicht. 

Alle materialen en benodigdheden zoals houtskool, papier en klapstoeltjes zijn aanwezig en voor een kleine snack wordt gezorgd. 

Bij regen gaan we naar een beschutte plek. De workshop gaat door met minimaal 4 deelnemers. 

Kies een datum

Niet beschikbaar op deze dag (boeken op de dag zelf niet mogelijk)