Dag van de Jager

Praktische informatie

Data: zaterdag 12 oktober 2024
Tijdstip: 10.00 - 16.00 uur 
Locatie: Evenemententerrein
Prijs: gratis (excl. entree Park)
Reserveren is niet nodig

Evenementen

Waarom een dag van de jager? Omdat de jager een verhaal heeft dat verteld moet worden.

Een verhaal over het werk in het bos en veld gedurende de seizoenen. Een verhaal over het beschermen van kwetsbare dieren, het faciliteren van een optimaal leefgebied, stimuleren van biodiversiteit, voorkomen van schade en het creëren van balans, kijkend naar het draagvlak van het gebied. Dit verhaal gaat hand-in-hand met het duurzaam benutten van eerlijk vlees uit de natuur; van wild dat een fantastisch leven heeft gehad in onze weilanden, velden en bossen. De Dag van de Jager wordt georganiseerd in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging. Kijk voor meer informatie en het actuele programma op dagvandejager.com 

Tijdens de Dag van de Jager gaan we het gesprek aan over verantwoord natuurbeheer en wat daar gedurende de seizoenen bij komt kijken. Er zijn gegidste wandelingen, lezingen, demonstraties en een informatiemarkt. Het volledige programma is als volgt. 

Het programma van Dag van de Jager volgt later

Dit is een gratis evenement waarvoor u wel een entreeticket nodig heeft. Klik op de onderstaande button om een entreeticket voor het Park te kopen voor 14 oktober.